Παίζουμε στο Παιδικό Μουσείο!

Την περασμένη Κυριακή πήγαμε στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης για να πάρουμε μέρος στις προγραμματισμένες δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει.
Μπαίνοντας στο χώρο οι κυρίες του μουσείου μας υποδέχτηκαν με ζεστά χαμόγελα και μας συνόδεψαν στην αίθουσα.Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν όταν είδαν το χώρο που ήταν διαμορφωμένος σαν τάξη σχολείου παλαιότερων χρόνων.

Μετά τη σχετική γνωριμία πέρασαν στη διπλανή αίθουσα,όπου χωρίστηκαν σε ομάδες.Καθεμία είχε έναν εκπαιδευτή όπου τους καθοδηγούσε και έκαναν όλοι μαζί εργασίες,ζωγράφισαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν.


Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για εμάς τους ίδιους, αφού όση ώρα τα παιδιά απασχολούνταν από τους παιδαγωγούς,όλοι οι γονείς είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε  με δύο εθελόντριες  ψυχολόγους για τη διαχείριση των διαφωνιών(θα γράψω άλλο πόστ γι'αυτό αναλυτικά).

Κάθε Κυριακή το Παιδικό Μουσείο ανοίγει τις πόρτες του και ετοιμάζει νέες περιπέτειες.Την προσεχή Κυριακή 24/01 μας ταξιδεύει στην Αίγυπτο και σε κάποια από τα 7 θαύματα του κόσμου.Πληροφορίες εδώ.

Σας φιλώ!



nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου