ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:"ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΗΧΟΙ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ"


Το πρώτο βιβλίο δωράκι για τον μπέμπη μας έφτασε τις προηγούμενες μέρες από τις εκδόσεις Ψυχογιός.Το τι χαρά κάναμε δε λέγεται,ήταν τόση η χαρά μας που κάποιοι άρχισαν να τρώνε το βιβλίο στην κυριολεξία.

"Οι πρώτοι μου ήχοι με ζωάκια"από τη σειρά εικονογραφημένα παιδικά βιβλία μας συστήνουν το φασαριόζικο μαμουδάκι αλλά και το χαριτωμένο παπάκι.Με το συγκεκριμένο βιβλίο βλέπουμε παρέα με το παιδί τις εικόνες του με τα έντονα χρώματα και προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε τα ζωάκια.Ταυτόχρονα στο πλαϊνό μέρος του βρίσκονται 6 κουμπιά και το καθένα αντιστοιχεί σε ένα ζωάκι.



Η εικόνα λοιπόν δίνει το ερέθισμα και μετά το παιδί πρέπει να ψάξει το αντίστοιχο κουμπάκι για να ακούσει τον ήχο που αντιστοιχεί σε αυτήν.Χαρούμενα ζωάκια και ευδιάκριτοι ήχοι δίνουν την παιχνιδιάρικη νότα που χρειάζεται κάθε βρεφικό-παιδικό βιβλίο αφού απευθύνεται σε ηλικίες από ενός έτους έως και τα τρία χρόνια.

Ένα πιο μικρό μωρό,όπως το δικό μας που είναι εφτά μηνών,μπορεί επίσης να το ξεφυλλίσει με τη βοήθειά μας ,να ακούσει τα ζωάκια και να το βάλει και στο στόμα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος αφού το σκληρό χαρτί του δίνει αυτήν τη δυνατότητα και δεν κόβεται εύκολα κομμάτι.





Αν αναζητάτε λοιπόν, ένα βιβλίο για να ξεκινήσετε την παιδική σας βιβλιοθήκη αυτό είναι το ιδανικό που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε.Από την ίδια σειρά κυκλοφορεί επίσης και το "Οι πρώτοι μου ήχοι με οχήματα".

Μπορείτε να το αγοράσετε  εδώ.

Σας φιλώ,
Δέσποινα

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου