LADYSTYLE WORKSHOP! ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!


Ναι,αλήθεια είναι εντελώς παραμυθένιο το εργαστήριο που έχουν φτιάξει τα κορίτσια Μαρία και Έλισάβετ Γουλάκη ,το LadyStyle Workshop στην Έδεσσα και πιο συγκεκριμένα στη συνοικία Βαρόσι σε ένα καταπληκτικό αναπαλαιωμένο σπίτι.
Από την είσοδο ακόμα μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι όμορφο συμβαίνει μέσα έτοιμο να σε παρασύρει σε ένα όνειρο. Γιατί όλα τα έχουν φτιάξει ονειρικά εκεί και αυτά που μπορείς να βρεις είναι τόσο καλαίσθητα και μοναδικά που σίγουρα θα σε κερδίσουν.



Χειροποίητες δημιουργίες με μεράκι,γούστο και περισσή αγάπη είναι λόγια λίγα για να περιγράψουν με ότι καταπιάνονται οι ιδιοκτήτριες και όσοι συμμετέχουν στα μαθήματα που πραγματοποιούνται στο workshop.Τμήματα για παιδιά από ηλικίες των τριών ετών μέχρι και ενηλίκων μπαίνουν στους ρυθμούς του ντεκουπαζ,της ζωγραφικής,του διαδραστικού παιχνιδιού και της ενασχόλησης με την τέχνη.




Τι να πούμε για τον χώρο που έχουν επιμεληθεί για τους μικρότερους φίλους του εργαστηρίου;Είμαι σίγουρη ότι κάθε μεγάλος τον ζηλεύει,γιατί ποιος δεν θά'θελε να χωθεί μέσα σε αυτήν την σκηνή,την παραμυθένια πλασμένη από τα χέρια της Μαρίας και της Ελισάβετ;Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες λοιπόν, τα παιδιά μαθαίνουν τεχνικές αλλά το κυριότερο μαθαίνουν να δίνουν ζωή σε άψυχα αντικείμενα,να έχουν υπομονή και να εξασκούν τη φαντασία τους.Από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας στο LadyStyle Workshop μπορείς να χαλαρώσεις και να αφεθείς στη μαγεία των χρωμάτων,τη μυρωδιά του ξύλου και τη ζεστασιά ενός σπιτιού.





Γι'αυτό ήθελα να σας παρουσιάσω τη δουλειά τους.Όσοι βρεθείτε στην Έδεσσα μην παραλείψετε να περάσετε από εκεί.Μπείτε μέσα,θα σας εντυπωσιάσει ο χώρος αλλά αναμφισβήτητα θα βρείτε και κάτι που θα θέλετε να κάνετε δικό σας.





Τώρα τα Χριστούγεννα,το εργαστήριο δουλεύει πυρετωδώς,γούρια,στολίδια,συνθέσεις,κοσμήματα είναι έτοιμα και περιμένουν να πάρουν τη θέση τους. Μάλιστα αυτήν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα θα λάβει χώρα έκθεση με τα καλλιτεχνήματα όλων των μαθητών.Το Εργαστήριο,έχει βάλει τα γιορτινά του και σας καλεί να υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα με νόστιμα εδέσματα,κρασί και καλή διάθεση,είναι ευκαιρία να το γνωρίσετε.Το Ονειρόσπιτο  έχει ετοιμάσει και μια έκπληξη για τους μικρούς του φίλους!Ελάτε να την ανακαλύψετε!




Επιλέξτε λοιπόν,χειροποίητα δώρα φτιαγμένα με λεπτομέρεια που είναι πρωτότυπα και άκρως εντυπωσιακά.Βέβαια τα κορίτσια δεν θα μας άφηναν χωρίς δώρο ούτε εμάς.Δύο γούρια θα γίνουν δικά σας για να ξεκινήσει η χρονιά γλυκά και αισιόδοξα. Μπείτε στο facebook αλλά και στο instagram για να διεκδικήσετε ένα!

Περισσότερες πληροφορίες για το LadyStyle Workshop μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο facebook,πατώντας εδώ  και στο instagram εδώ και εδώ.

Photo credits:Ειρήνη Δασκάλου,Μαρία Γουλάκη

Σας φιλώ,
Δέσποινα

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου