ΑΣΕ ΤΗ ΡΕΝΑΤΑ ΤΗ ΓΑΤΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ!ΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ!


Θέλεις να μάθεις προπαίδεια στο παιδί;Ξέρω πόσο βουνό σου φαίνεται εσένα πρώτα μανούλα που έχεις τη μεγαλύτερη αγωνία.Η γάτα η Ρενάτα όμως έχει τον τρόπο να διασκεδάσει το παιδί και με εύκολο τρόπο να του μάθει την πολυπόθητη προπαίδεια.Πώς;'Ελα να το δούμε!
Τα LIVEBOOKS και το βιβλίο τους "Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα" είναι η λύση.Ένα διαδραστικό,με ζωντανούς ήρωες βιβλίο που σίγουρα κάθε παιδί θα λατρέψει και κάθε γονιός θα ευχαριστηθεί.

Η Κατερίνα-Αλεξάνδρα Παπούλια και όλη η ομάδα των Livebooks έχουν ετοιμάσει ένα βιβλίο εργαλείο. Χρειάζεσαι ένα tablet ή ένα smartphone και κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή θα ανοιχτεί μπροστά σου ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και η προπαίδεια θα είναι πια κάτι εύκολο.



Το Δρακοφιλαράκι θα περιμένει να το ελευθερώσεις και αυτό θα γίνει περνώντας τις πίστες κάνοντας τις σωστές κινήσεις-μαθηματικές πράξεις.Είναι πραγματικά απλό στη χρήση και αυτό είναι και το ζητούμενο.Να εξηγήσεις στο παιδί τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την προπαίδεια που όλοι τόσο πολύ φοβούνται.



Μην αφήσετε λοιπόν τον Τεμπελαδώνα,τον μεγάλο εχθρό των μαθηματικών να σας παρασύρει,μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο και μαζί με τη Ρενάτα κατακτήστε τον.Στα έξτρα του βιβλίου είναι οι συμβουλές που δίνονται σε κάθε σελίδα για το πως με έξυπνα τρικ μπορούμε να αφομοιώσουμε την προπαίδεια κάθε αριθμού.



Στη σελίδα τους στο Facebook (livebooks) μπορείς να μαθαίνεις τα νέα τους,όπως επίσης και στο Instagram.Η τιμή του διαδραστικού βιβλίου είναι πολύ φιλική και η παραγγελία γίνεται με απλό τρόπο μέσα από τη σελίδα τους εδώ.Αυτή η έξυπνη ιδέα ανήκει σε Έλληνες και μάλιστα έχουν την έδρα τους στη Θεσσαλονίκη.Η συγγραφέας Αικατερίνη-Αλεξάνδρα Παπούλια,ο εικονογράφος Ματζιάρης Γιάννης και όλη η ομάδα έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν τη μάθηση παιχνίδι!


nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου