ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ:Η ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΣΕΡΛΟΚ!ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ!


Με όπλο ένα πακέτο τσίχλες και πολύ εξυπνάδα ο Ντετέκτιβ Κλούζ θα σας εντυπωσιάσει άλλη μια φορά με τις ικανότητες του και τον τρόπο που θα λύσει το νέο μυστήριο.Είναι γνωστός πλέον ο εννιάχρονος Κλούζ και οι περιπέτειες του που μικροί και μεγάλοι λατρεύουν να διαβάζουν.

Αυτήν τη φορά θα έρθει πολύ κοντά με τον Σέρλοκ Χόλμς,το πρότυπο κάθε ντετέκτιβ που σέβεται τον εαυτό του.Μετά από την επίσκεψη του στο Μουσείο Ντετέκτιβ της πόλης θα του αναθέσει ο υπεύθυνος να βρει τη χαμένη πίπα του διάσημου Σέρλοκ,σήμα κατατεθέν της προσωπικότητας του.


Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί όμως εμπόδιο στη θέληση του Κλούζ να βρει την άκρη και να βγάλει εις πέρας τη νέα αποστολή που του έχουν αναθέσει. Μέσα σε 96 σελίδες ο συγγραφές Jurgen Banscherus κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο για τον αναγνώστη.Το βιβλίο χαρακτηρίζεται από δράση,σκηνές με μυστήριο,αγωνία και χιούμορ που όλοι αναζητούν σε μια αστυνομική περιπέτεια.


"Η πίπα του Σέρλοκ" είναι ένα από τα πιο αγαπητά βιβλία της σειράς Ντετέκτιβ Κλούζ που ο βραβευμένος συγγραφέας έχει ετοιμάσει για παιδιά ηλικίας 8+ και  εσείς μπορείτε να το βρείτε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.Η μετάφραση έγινε από τη Μαρία Αγγελίδου και η εικονογράφηση είναι του Ralf Butschkow.



Καλή ανάγνωση!!




nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου